Chalets en stacaravans

Wilt u er even tussenuit voor de broodnodige vakantie vitaminen? Een weekje, misschien twee? Huur dan een luxe stacaravan of een zeer comfortabel chalet. Volledig ingericht, zoals u het thuis ook gewend bent. Op een steenworp afstand van het heerlijke IJsselmeer, genietend van wat dit en de lieflijke stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum u bieden, zijn wij ervan overtuigd dat dit voor u de ideale vakantiebestemming is.

Tarieven chalets en stacaravans

undefined

 

De zeer goed geïsoleerde chalets zijn voorzien van een ruime woonkamer met een eethoek en zithoek. Via openslaande deuren komt u op het terras. In het chalet bevindt zich een T.V. met satelliet aansluiting, een ruime open keuken, 2 slaapkamers met normale grote bedden (80 x 2.00 m.) en in de woonkamer is een zeer goed te gebruiken twee persoons bank / bed. Het sanitair gedeelte is voorzien van douche, toilet en een wastafel. Ieder chalet heeft een zonnig terras en een veilig fietsenschuurtje.

Afstand tot het strand / IJsselmeer is 125 meter!

 

Download hier de tarieven van 2021

 

Online reserveren kan natuurlijk ook: klik hier!

Liever samen met iemand van de receptie het meest ideale chalet reserveren? Bel 0514-681395, wel zo persoonlijk en al je vragen zijn direct beantwoord .

 

 

Broodjesservice: iedere morgen worden verse broodjes op de camping gebracht door de warme bakker! U moet ze wel even van te voren bestellen bij de receptie. Let op: zondags slaapt de bakker uit en is er geen brood.

 

 Kijk ook eens op Booking.com

Romantisch weekendje weg? Ook dat kan in ons knusse Beach-house nr.98 of sfeervolle Friesland-cottage .

Deze zijn te huur vanaf eind maart tot eind oktober.undefined

 Het knusse Beach-house, 2 pers.

 

undefined

Sfeervol 2 pers. chalet: Friesland-cottage

 

 

undefined

Link naar ons schitterende IJsselmeerchalet. <LINK

 

 

undefined 

Zuiderzee-chalet plaats 22 <link