Recreatieteam

Tijdens het hoogseizoen en in het voor- en naseizoen alleen in de weekenden wordt er door een enthousiaste groep mensen een leuk programma voor u en uw kinderen verzorgd.

Programma R-Team

Er zijn knutseluurtjes voor de kinderen en sport en spelmiddagen. Natuurlijk is er niet te vergeten de bingo en ook zijn er diverse klaverjasavonden gepland. In het hoogseizoen is er één keer in de week een viswedstrijd voor groot en klein en zijn er gezellige muziekavonden. Soms met live-muziek soms met een discotheek. De echte stoere kaats-sport wordt beoefend en zijn er diverse dag- en avondvullende programma's waar u veel plezier aan zult beleven. Het voorlopige programma vindt u hieronder vermeld e.a hangt natuurlijk af van het weer en de deelname!

Kun je niet stil zitten tijdens je vakantie en zou je graag mee willen helpen met bijvoorbeeld vlotten bouwen, zeskamp, volleybal enz. met de jeugd, schroom niet wij kunnen alle hulp best gebruiken!

Graag tot ziens, Het R-Team

 Programma Recreatieteam, zie onderstaande pagina's!

Vanaf 1 oktober gaat het recreatieteam in winterslaap!

Een welverdiende rust! Bedankt vrijwilligers! Petje af dat jullie dit allemaal organiseren tijdens jullie eigen vakantie!

 undefined

undefined